Csapatunk :
ezért olyan embereket választottunk magunk köré,
akik szeretik a szakmájukat, vendégszeretők, figyelmesek,
udvariasak és fontos számukra az elkötelezettség.
Kristó István - Üzletvezető
Ács Miklós - Konyhafőnök
Dénes Viktor - Konyhafőnök
Menü :
Partnereink :
Heti Menü :
A'la bárd
Aktuális :
A séf ajánlata:
Kacsának ízletes mája fenségesre sütve. (Saját zsírjában sült kacsamáj, burgonyapürével és sült almával tálalva)
Udvarmester étke
(Kockázott füstölt sertéscsülök, gombával, tejszínnel összeforralva, kapros tejfölös
gnocchival tálalva.)
Anyóka jártatós főzete
(A "nagyi" bablevese gazdagon tálalva, vele főtt füstölt csülökkel, zöldségekkel.)
Csámcsogda disznajának nyaktöve vasalva.
(Hagyományos cigánypecsenye, azaz fokhagymás-paprikás sertéstarja szalonnáva)
Kemencés csülök, ahogy a nagyrabecsült jóváhagyta.
(Egészben sült sertéscsülök Pékné módra, steak burgonyával, fatálon tálalva.)
Lúdunk nagy cubákja, ropogósra pirongatva.
(Sült libacomb, párolt káposztával, hagymás törtburgonyával.)
2021. Alabárd étterem Web : Kovács Zoltán